Heerlijk lunchen en een goede kop koffie

Geserveerd met een glimlach

Ook voor een heerlijke lunch of een goede kop koffie kun je bij ons terecht. The Lake Inn staat dan ook bekend om heerlijke koffie, verse appeltaart, een drankje en een hapje. Geniet en ervaar onze gastvrijheid.

Geniet van heerlijk eten

Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en een thuisgevoel staan centraal bij een overnachting in onze bed & breakfast. Wij staan voor je klaar om er een onvergetelijk verblijf van te maken.
De ultieme overnachting is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Wij verzorgen graag een heerlijke lunch, een goede kop koffie of een ander hapje of drankje waar we jou blij mee kunnen maken. Oók om mee te nemen op de boot!

Lunch & Koffie

Of je nu wilt wakker worden met een goede kop koffie, uitgebreid wilt lunchen of na een boottocht wilt genieten van heerlijke appeltaart, wij staan voor je klaar om je in de watten te leggen!

Borrelen

Een hapje en een drankje geserveerd met een glimlach. Geniet in alle rust van een lekker biertje of wijntje, of ga voor een uitgebreidere borrel met overheerlijke hapjes. Leun achterover en geniet van lekker eten en drinken in een sfeervolle ambiance.