Vergaderruimtes en workshopmogelijkheden

De perfecte setting voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende locatie voor hun bijeenkomsten

Welkom bij The Lake Inn, waar het oude en het nieuwe samenkomen om een unieke ervaring te bieden aan onze gasten. Oorspronkelijk een thuishaven voor sportvissers, is The Lake Inn met toewijding omgetoverd tot een moderne bed & breakfast met een vleugje luxe. Onze missie is om een warme en gastvrije omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt, of het nu voor een overnachting, een hapje of een drankje is.

Onze vergader- en workshopruimtes bieden de perfecte setting voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende locatie voor hun bijeenkomsten. Of u nu een strategische vergadering, een teambuilding-sessie of een creatieve workshop plant, wij hebben de ruimte en faciliteiten om aan uw behoeften te voldoen.

Vergaderruimtes

Onze vergadertuimtes zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en bieden plaats aan groepen van verschillende grootte. Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grotere groep verwacht, wij kunnen de ruimte aanpassen om aan uw eisen te voldoen.

Workshopruimtes

Voor workshops bieden we ruime, lichte ruimtes die zijn ontworpen om creativiteit en samenwerking te stimuleren. Met comfortabele zitplaatsen en flexibele opstellingen kunt u zich concentreren op het creëren van waardevolle ervaringen voor uw team of klanten.

Aan het water

Onze locatie aan het water biedt ook de mogelijkheid voor ontspanning en reflectie tussen uw vergaderingen door. Geniet van een verfrissende wandeling langs het meer of ontspan op ons terras terwijl u geniet van het uitzicht op het water.

Comfortabele faciliteiten

Bij The Lake Inn streven we ernaar om uw bijeenkomst tot een succes te maken door het bieden van uitstekende service, comfortabele faciliteiten en een inspirerende omgeving. Neem contact met ons op om uw evenement te plannen en ontdek wat The Lake Inn voor u kan betekenen.