Onze eigen workshops

Genieten van unieke ervaringen

Welkom bij The Lake Inn, waar we niet alleen een gastvrije accommodatie bieden, maar ook een scala aan boeiende kleinschalige workshops (max 16 personen) om uw verblijf bij ons nog memorabeler te maken. Onze workshops zijn ontworpen om u nieuwe vaardigheden te leren, uw creativiteit te stimuleren en u te laten genieten van unieke ervaringen.

Welkom bij The Lake Inn, waar we niet alleen een gastvrije accommodatie bieden, maar ook een scala aan boeiende workshops om uw verblijf bij ons nog memorabeler te maken. Onze workshops zijn ontworpen om u nieuwe vaardigheden te leren, uw creativiteit te stimuleren en u te laten genieten van unieke ervaringen.

Limoncello Workshop

Een van onze populaire workshops is de Limoncello Workshop, waar u kunt leren hoe u deze heerlijke Italiaanse likeur thuis kunt maken. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs leert u de geheimen van het maken van de perfecte Limoncello, van het selecteren van de beste citroenen tot het proces van infusie en botteling. Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met uw eigen zelfgemaakte fles Limoncello om van te genieten.

Workshops op aanvraag

Daarnaast bieden we workshops op aanvraag aan, waarbij we ons aanpassen aan de interesses en behoeften van onze gasten. Of het nu gaat om een kookworkshop, een kunstworkshops, wij kunnen een workshop op maat samenstellen die past bij uw groep en doelstellingen.

Kunst workshops

Voor de kunstliefhebbers onder u bieden we ook kunstworkshops aan, waarbij u onder begeleiding van een ervaren kunstenaar uw eigen meesterwerk kunt creëren. Of u nu een beginner bent die graag wil experimenteren met verschillende technieken of een ervaren kunstenaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze workshops bieden een inspirerende omgeving om uw creativiteit te uiten.

Maak het onvergetelijk

Bij The Lake Inn streven we ernaar om u niet alleen een comfortabel verblijf te bieden, maar ook onvergetelijke ervaringen die u nog lang zult koesteren. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze workshops en om uw plek te reserveren voor een leerzame en plezierige ervaring.