Voorwaarden The Lake-Inn

Welkom bij The Lake Inn, uw thuis weg van huis aan het meer. Hieronder vindt u onze voorwaarden en informatie. Deze voorwaarden zijn voornamelijk gericht op het informeren van onze gasten over de procedures en faciliteiten van de B&B, The Lake Inn. Ze omvatten details over het boekingsproces, in- en uitchecktijden, beschikbaarheid van voorzieningen zoals parkeergelegenheid en fietsenstalling, ontbijtservice en eventuele beperkingen zoals het niet toestaan van huisdieren. Het doel is om onze gasten een duidelijk beeld te geven van wat ze kunnen verwachten tijdens hun verblijf en om een soepele en aangename ervaring te garanderen.

 

1. Reserveringen:
– U kunt een kamer reserveren via e-mail op info@thelakeinn.nl, telefonisch op 0172-571125, of online. Annulering van de boeking is kosteloos mogelijk tot 5 dagen voor aankomst.
– We verwelkomen graag persoonlijk bij uw aankomst.

2. Inchecken:
– Inchecken kan vanaf 15.00 uur ‘s middags. Als u van plan bent om voor 15.00 uur of na 18.00 uur in te checken, laat het ons dan van tevoren weten. We kunnen een sleutelkastje regelen indien nodig.

3. Uitchecken:
– Uitchecktijden zijn als volgt:
– Maandag tot en met vrijdag om 10.00 uur.
– Zaterdag en zondag om 10.30 uur.

4. Dag Horeca:
– Onze horecagelegenheid is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
– De ontbijtruimte is ‘s avonds ook beschikbaar voor gasten om gezellig samen te zijn, een drankje te drinken of gezelschapsspellen te spelen. We hebben een selectie van spellen beschikbaar.

5. Faciliteiten:
– Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar op ons eigen parkeerterrein.
– Fietsen kunnen veilig worden gestald in onze berging.

6. Ontbijt:
– Het ontbijt wordt geserveerd van 7.00 uur tot 9.15 uur.
– Ons ontbijtmenu omvat vers gebakken broodjes, verse jus d’orange, melk, chocolademelk, fruit, jam, kaas van de boerderij, vleeswaren van de lokale slager, roomboter, yoghurt, granola, eieren naar keuze en huisgemaakte lekkernijen.

7. Huisdieren:
– Huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodatie.

8. Betaling:
– Bij het maken van een reservering kan The Lake Inn vragen om een aanbetaling of creditcardgarantie om de boeking te bevestigen. Het resterende bedrag kan bij het uitchecken worden betaald. De geaccepteerde betaalmethoden worden duidelijk gecommuniceerd tijdens het boekingsproces.

9. Toegankelijkheid:
– The Lake Inn streeft ernaar om toegankelijk te zijn voor gasten met beperkte mobiliteit. Voorafgaand aan uw verblijf kunt u contact opnemen om eventuele specifieke behoeften te bespreken en te kijken naar mogelijke aanpassingen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

10. Roken:
– Roken is niet toegestaan in de kamers of openbare ruimtes van The Lake Inn. Gasten die willen roken worden vriendelijk verzocht om dit buiten te doen op de aangewezen rookzones, rekening houdend met andere gasten en het milieu.

11. Stiltebeleid:
– Om het comfort van alle gasten te waarborgen, wordt gevraagd om na 22.00 uur rustig te zijn in de gangen en gemeenschappelijke ruimtes. Gelieve rekening te houden met andere gasten die rusten.

12. Schade en verantwoordelijkheid:
– Gasten zijn verantwoordelijk voor eventuele schade aan eigendommen van The Lake Inn veroorzaakt door henzelf of hun gasten tijdens hun verblijf. Eventuele kosten voor reparatie of vervanging zullen in rekening worden gebracht aan de gasten.

 

Als u nog vragen heeft, horen we die graag. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen bij The Lake Inn!