Hoe het begonnen is

Van een thuishaven voor sportvissers tot een thuisgevoel voor gasten

The Lake Inn was van oorsprong een hotel en café voor sportvissers. Al in 1930 startte Heintje Tijsterman dit concept. Het hotel werd bezocht door sportvissers vanuit het hele land. In 1957 werd het toenmalige Cafe Watersport overgenomen door Giles van ’t Klooster die het omtoverde tot een pension. Uiteindelijk bleef in 1970 alleen het café en de botenverhuur over.

De sportvisserij in Nederland nam af waardoor het toenmalige Cafe Watersport in 1978 overging, van vader naar zoon, tot een nieuw concept. Een comfortabel verblijf, verhuur van fluisterboten en een café met heerlijke koffie, appeltaart, een drankje en een hapje.

Een moderne bed & breakfast

De thuishaven voor sportvissers is inmiddels met veel liefde en aandacht omgetoverd tot een moderne bed & breakfast met een luxe twist. De combinatie van een oude warme sfeer en comfortabele luxe blijkt een uitstekend recept voor een heerlijk verblijf.
The Lake Inn is een gastvrije ontmoetingsplek voor jong en oud. Iedereen is welkom voor een hapje, een drankje en een comfortabele overnachting. Wij zorgen voor een thuisgevoel door onze gastvrijheid en persoonlijke aandacht.

Over ons

Wij, Marco en Winanda, heten je graag van harte welkom in The Lake Inn. Marco is ruim 25 jaar slager, gevestigd in Alphen aan den Rijn. Winanda runt, na 25 jaar in de zorg te hebben gewerkt, sinds 2 jaar de BroodjesFabriek in de slagerij. In 2021 openen wij de deuren van onze B&B ‘The Lake Inn’.
Overnachtingen in diverse bed & breakfasts gaf ons inspiratie om zelf gasten te willen verwelkomen. Toen we op een prachtige locatie in Nieuwkoop een jaren 30 pand vonden werd onze droom werkelijkheid. Met veel plezier delen wij ons mooie plekje met mensen die willen ontspannen en genieten van dit prachtige stukje Nederland.

Lunch & Koffie

Wij maken je verblijf zo aangenaam mogelijk. Ontspannen en genieten, dat is de ervaring die we jou willen geven. Zin in een goede kop koffie, heerlijke appeltaart of een lekkere lunch? Wij staan voor je klaar!

Boot huren

De Nieuwkoopse Plassen liggen midden in het Groene Hart. De beste manier om van deze omgeving te genieten? Vanaf het water! Huur een boot en ervaar de rust en ruimte die dit prachtige natuurgebied te bieden heeft. Wij zorgen met plezier voor een heerlijke lunch of hapjes om mee te nemen tijdens de boottocht.