Botenverhuur Nieuwkoop – Een dag op het water

by admin

Botenverhuur Nieuwkoop – Een dag op het water

Krijg een echt vakantiegevoel in Nieuwkoop

Genieten van een zomerse dag wordt pas echt speciaal op het water. De Nieuwkoopse Plassen, de parel van het Groene Hart, is de perfecte plek om lekker af te koelen. Geniet al varend van de wind door je haren en ervaar het prachtige uitzicht van dit unieke stukje natuur.

Huur een fluisterboot en ervaar een dag op het water

Een fluisterboot is een elektrische boot, die nauwelijks hoorbaar is. Vaar je hiermee over de Nieuwkoopse Plassen, dan zal je het leven van de dieren en de rust van andere bezoekers niet verstoren. Met een fluisterboot mag je om deze reden dan ook op bijzondere plekken varen. Zo ontdek je nog meer van de mooie omgeving en niet te vergeten: ervaar je stilte en complete ontspanning.

Varen op de Nieuwkoopse plassen

De Nieuwkoopse Plassen bestaan uit een prachtige omgeving met veel groen en rietvelden. Het mooie laagveenmoeras geef je een bijzonder gevoel en biedt stilte en rust. Aan de andere kant biedt de omgeving ook bijzondere bezienswaardigheden en talloze gezellige terrasjes en restaurants. Hier leg je gerust even aan voor een lunch of voor een heerlijk diner. En wat denk je van de zonsondergang vanaf het water?

Fluisterboot huren bij The Lake Inn

Wij verhuren fluisterboten en weten precies welke routes en plekjes je niet mag missen! We vertellen je graag hoe je het Groene Hart al varend kunt ontdekken.

 

Bel ons om te reserveren 0172 571 125!