Spannende Escape Tours

Welkom bij The Lake Inn, waar avontuur en teamwork samenkomen in onze spannende Escape Tours op het water. Of je nu op zoek bent naar een uniek teambuildingsevenement of gewoon een leuke activiteit wilt doen met vrienden en familie, onze Escape Tours beloven een onvergetelijke ervaring te bieden.

ESCAPE BOAT TOUR (Duur: 2 of 3 uur)

Stap aan boord van onze fluistersloep en bereid je voor op een uitdagende missie. Tijdens onze Escape Boat Tour word je uitgedaagd om geheime codes te ontcijferen en mysteries op te lossen terwijl je geniet van het prachtige landschap van de Nieuwkoopse Plassen. Werk samen met je team om hints te combineren en sluwe strategieën te bedenken om de raadsels te ontrafelen. Met behulp van GPS-gegevens op je smartphone navigeer je door het gebied en ga je op zoek naar aanwijzingen die je dichter bij de oplossing brengen. Deze tour is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om teambuilding te bevorderen en samen te werken.

Bij extreem weer bieden we een alternatief met een GPS Escape Tour per eigen auto door Het Groene Hart, waarbij je met 3 á 4 personen per auto op avontuur gaat. Ook is er de mogelijkheid om de Escape via de vaarroute op een beeldscherm te ervaren, of om deel te nemen aan een pubquiz in ons gezellige restaurant (tegen extra betaling voor een hapje en drankje). We bieden flexibiliteit zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw groep past.

MOORDDROOM BOAT TOUR (3 uur)

Ga op onderzoek uit tijdens onze MoorDDrooM Boat Tour en probeer het mysterie van de verdwijning van Karel Paalman op te lossen. Werk samen met je team terwijl je de prachtige natuur van de Nieuwkoopse Plassen verkent en aanwijzingen verzamelt om de waarheid te achterhalen. Met behulp van de Be A Team-App en alle materialen die je krijgt, bundel je alle informatie om systematisch tot conclusies te komen. Na terugkomst wordt je uitgedaagd om je bevindingen te presenteren, en tijdens de prijsuitreiking wordt bekend gemaakt wie de MoorDDrooM Trofee heeft gewonnen.

Of je nu op zoek bent naar een spannend avontuur of een leuke teambuildingactiviteit, onze Escape Tours bieden voor elk wat wils. Neem contact met ons op om je tour te boeken en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op het water.