Onvergetelijk slapen in B&B The Lake inn in Nieuwkoop

by admin

Onvergetelijk slapen in B&B The Lake inn in Nieuwkoop

Overnachten in Nieuwkoop

Wil je een mini-vakantie boeken? Er even tussenuit? Een Bed & Breakfast in het Groene Hart is een fantastische optie voor iedereen die even wil ontspannen en weer helemaal wil opladen. De rust, de ruimte en de natuur geven je de gelegenheid om de dagelijkse drukte even achter je te laten. Laat je even helemaal in de watten leggen en kies voor B&B The Lake Inn, in Nieuwkoop! Persoonlijke aandacht en verwennerij staan voorop. Jij hoeft alleen maar te genieten en te bedenken wat jij tijdens je mini-vakantie wilt doen!

Genieten en ontspannen bij The Lake Inn, Bed & Breakfast Nieuwkoop

Na een korte autorit, (een groot voordeel van een locatie in het midden van het land!) kom je aan in Nieuwkoop. De rustige en natuurrijke omgeving zorgt gelijk voor een ontspannen gevoel. Je wordt hartelijk welkom geheten door Marco en Winanda waarna je wordt begeleid naar een comfortabele en karakteristieke kamer. De kamer oogt sfeervol en heeft alle gemakken die je wenst tijdens een ontspannen verblijf.

Hoe ziet jouw verblijf eruit?

Terwijl je geniet van een lekkere kop koffie of een smaakvolle lunch maak je alvast plannen voor de rest van je verblijf. Er zijn veel mogelijkheden, maar niets hoeft! Hoe veelzijdig of ontspannen jouw verblijf eruit komt te zien is helemaal aan jou. Wil je lekker van de natuur genieten tijdens een wandeling of fietstocht? Of wil je dit nog iets uitgebreider doen door een boottocht op de Nieuwkoopse Plassen? Misschien wil je lekker shoppen en slenteren in een van de leuke dorpjes in de omgeving. Er is veel mogelijk op slechts een steenworp afstand.

Wat ga je vandaag doen?!

Na een goede nachtrust in het luxueuze tweepersoons boxspring kun je aanschuiven bij een heerlijk ontbijt met verse streekproducten. Uitgeslapen en rustig genieten van een goed ontbijt, als dat geen vakantie is! Voor je gevoel ben je al dagenlang van huis. Zo ontspannen voel je je. Wat wil je vandaag gaan doen? Beleef, geniet en ontspan!